Geschreven door Redactie / 

7 april 2021 / 

Vertel, verhelder, verwonder

In gesprek over schepping en evolutie in de kerk.

De discussie over schepping en evolutie laaide regelmatig weer op. Dat vlam vatten is goed, want het gaat tenslotte ergens over: de oorsprong van alles, grote vragen en de Bijbel. Risico is wel dat die discussie snel ontaardt in hete hoofden en koude harten. ForumC wil het andersom: harten in vuur en vlam zetten en hoofden koelen.

Daarom bundelde ForumC in dit boek degelijke samenvattingen van de nieuwste publicaties van Van den Brink en Paul geschreven door henzelf,  een vleugje natuurwetenschap en een royale preek in een boek.

Het boek loopt uit op twee gesprekspapers over schepping en evolutie te gebruiken voor in de kerk: eentje met tips voor brede gemeenteavonden, de ander met advies hoe je dit gesprek in een kleiner (kring)verband kunt voeren.

Het boek is verkrijgbaar als EPUB.

Auteurs: Gijsbert van den Brink, Mart-Jan Paul, Chris Kruse, Henk Medema e.a.
Titel: Vertel, verhelder en verwonder. In gesprek over schepping en evolutie in de kerk.
Pagina’s: 65
Prijs: 4,95 euro (voor groepen geldt een aangepast tarief)

Bestel via de website van ForumC. (Klik door naar winkel).

Hoe bestel ik dit boek voor een groep?

Indien u deze EPUB wilt bestellen voor uw kring of kerkelijke gemeente, mail dan de naam van uw kring of kerkgenootschap, de groepsgrootte, uw naam, adres en e-mailadres naar info@forumc.nl . U ontvangt van ons een factuur en het bestand dat u kunt doorsturen naar uw kring of kerkelijke gemeente. Hiervoor gelden onderstaande tarieven:

Pakket tot 10 stuks: 14,95 euro
Pakket tot 50 stuks: 24,95 euro
Pakket tot 100 stuks: 39,95 euro
Pakket meer dan 100 stuks: 49,95 euro

Redactie