Redactie stage

Laurens van Lavieren

Directeur ForumC

Studeer je theologie of filosofie en heb je gevoel voor taal? Op het platform Geloof en Wetenschap bewegen we ons op het snijvlak van geloof, wetenschap en samenleving. Een plek waar kritische vragen gesteld en onderzocht worden en de dialoog centraal staat.

Tijdens deze stage pluis je het uitgebreide netwerk christen-wetenschappers van ForumC uit. Zo stel je een lijst samen van goede sprekers die lezingen willen geven of mee willen doen aan een debat op bijvoorbeeld (studenten)verenigingen, in kerken en onderwijsinstellingen. Een andere belangrijke taak is het verzamelen én zelf schrijven van goede content voor Geloof & Wetenschap. Dit doe je in samenwerking met een enthousiast team vrijwilligers. In overleg zijn er verschillende interessante onderzoeken uit te voeren rond zingeving, studentenwelzijn, christen zijn op je werkplek en de relatie tussen geloof en wetenschap.

Heb je interesse?

Je kunt solliciteren door een filmpje van maximaal 3 minuten of een brief met je CV op te sturen naar laurens@forumc.nl. Deze vacature staat open zolang we nog geen geschikte kandidaat gevonden hebben. Je hoort uiterlijk 2 weken na inzending of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Laurens van Lavieren (directeur ForumC)
06 23 58 09 87laurens@forumc.nl.

Solliciteer direct!

    Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA. Op jouw solllicitatie is daardoor niet alleen ons privacybeleid van toepassing, maar zijn ook het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google van toepassing.